Mamma mia <3

R.I.P!

R.I.P min elskede computer (Arne Junior 2).. Undskyld, for stilheden her på bloggen. Men forleden dag, da jeg sad og lavede et blog indlæg til jer, så lukkede min computer lige pludselig internettet ned? Derefter kom der 40 sider frem på min startside, som jeg så lukkede ned. Jeg genstartede computeren, og da jeg tændte den var ALT væk.. Alle mine billeder, dokumenter, programmer osv.. De to eneste ting der ligger på den nu er firefox og min papirkurv (som der selvfølgelig er fuld.. Typisk alle de ting, man har valgt at slette, de er der selvfølgelig stadig).
Jeg fik installeret Norton på den, og fik den gennem scannet (det tog kun lige 3 timer?). Jeg krydsede fingre for, bad og håbede på at virussen ville forsvinde, og at jeg kunne genstarte Arne Junior 2 (Min computer, som min veninde så pænt har døbt den) og at alle mine ting ville være tilbage.. Men nej..

Rest in Peace Arne Junior 2!

Lige nu skriver jeg fra min mors computer, men den har hverken word eller noget. Så må lige finde en anden løsning 🙂 Vender snart tilbage..

*UPDATE: Min computer havde ikke fået virus. Men den var blevet hacket. Hackeren havde hacket vores router, og var gået ind i min computer (Selvfølgelig lige min, vi har 2 andre computere i hjemmet, som ikke bliver brugt til personlige ting. Men det var jo selvfølgelig min som skulle ødelægges) Min computer er blevet lavet nu, af min mors ven’s ven 🙂 Thank god for him.

 

– Julie Sommer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mamma mia <3