I really really really want

Pandekager af havregryn og banan.

Der er flere af jer, der har spurgt efter opskriften på mine pandekager. Men helt ærligt, så er der faktisk ikke nogen opskrift. Jeg ved hvad jeg skal bruge, og jeg propper bare ingredienser i, indtil det begynder at tage form.

DSC_0578

De bliver altid utroligt lækre! Nogle gange kan jeg godt lide dem små og tykke. Men nogle gange vil jeg gerne have dem store og flade, det variere lidt og derfor er opskrifterne forskellige. Jeg kan ikke tåle hvedemel og derfor prøver jeg mig altid frem med andre ingredienser.
Men en ca opskrift til dem jeg laver mest (de små og tykke):

Du skal bruge:
(KUN CA MÅL)

1½ banan
400 ml Havregryn
Lidt sirup
2 tsk vanilje sukker
2 tsk bagepulver
1 æg
og mælk eller vand.

Kom havregrynet i en blender, så det nærmest bliver til mel. Tilsæt alle de andre ingredienser. Gør op med dig selv om dejen er tynd eller tyk nok, tilsæt væske eller mere havregryn eller en halv banan efter brug. Også skal de bare på panden :)!
Nogle gange hakker jeg også mandler og putter i, eller chokolade stykker, kakao eller andet. De bliver ikke så søde. Men man kan jo vælge selv, at proppe sukker i.

Jeg spiser dem normalt med smeltet chokolade, frugt eller sirup 🙂 God fornøjelse.

– Julie Sommer

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I really really really want