Mine nytårsnegle

Året der gik…

Nu sidder vi her, sidste dag i år 2012. Men hvad er der egentligt sket i 2012? Hvilke ting kommer vi til at kunne huske? Jeg vil lave et lille tilbageblik, på 3 gode ting, der er sket for mig i 2012!

I Marts var jeg på Malta. Jeg blev udvalgt, sammen med 4 andre ud af 1000 mennesker. Vi 5 skulle nu til udlandet og arbejde i 3 uger. Med alt betalt – selvfølgelig ikke mad 🙂 Men vi fik lommepenge med. Det var en super oplevelse. Der var dog bare problemer med det firma, der skulle tage i mod os dernede. Så i den første halvanden uge, arbejdede vi slet ikke. Det blev lidt en druk ferie. Vi blev stamgæster, på noget det hedder Club Nordic, hvor mange af medarbejderne er danske. Det endte med V.I.P bord, når vi kom 🙂 Den sidste halvanden uge, arbejdede vi hos noget der hedder Malta Film Commission. Det er f.eks. dem der har stået for alt ved filmen Troja. Vi var også ude på et location, hvor den var blevet filmet.
Det var en super fed tur, og savner Malta, menneskerne og tiden så meget..

Jeg er også blev student, og mit skoleforløb har betydet en masse for mig. Det er også fordi, at jeg for første gang i mit liv, har jeg taget mig sammen i skolen. Jeg ved egentligt ikke hvorfor. Jeg har altid hadet, når folk har bedt om nogle ting især mht. lektier. Jeg har også altid været ekstremt flabet, overfor mine lærer. Men jeg tror jeg voksede fra det, og det gik meget stærkt. Alle dem jeg gik i klasse med i Ballerup, kendte mig som nørden 🙂 (Jeg fik også prisen “Årets nørd”, ja i know.. Lidt nørdet 😀 Men eftersom jeg fik 12 i alle mine eksaminer, så må det være på sin plads. ) Men på alle mine gamle skoler, har folk bare kendt mig som en slacker. Den tid sluttede.
Jeg tog min uddannelse, for at blive eventkoordiantor,  også derfor jeg arbejdede på Malta Film Commission på Malta. Jeg fik hurtigt arbejde på skolen, som arrangør for diverse arrangementer. F.eks. gallafest, som var meget populær de år jeg arbejdede der. På grund af mit hårde arbejde for skolen, fik jeg et legat af HK, på 1000. kr. Samtidig med at vi alle fik vores diplomer 🙂

Den tredje store ting der er sket i år, er min hund Messi 🙂 Jeg har længe gerne ville have min egen hund. Min familie har haft hunde siden jeg var helt lille. Schæfere, puddler, bichon’er og border collier. Men nu ville jeg have min egen 🙂 Jeg ledte efter en speciel blanding i et år, nemlig 50%papillon og 50% pomeranian. Da denne blanding, er som en stor hund, i en lille hunds krop, meget kloge og de gider, at arbejde 🙂 Jeg fandt endelig en blanding på nettet, jeg ringede dem op, og hvalpene var netop blevet født, samme dag som jeg ringede. Jeg bestilte den ene af de to hanhunde, en helt brun en.. Jeg ringede til ejeren en uge efter, for at høre hvordan det gik med min hvalp. Men han var desværre død. 🙁 Så jeg bestilte den anden hanhund en broget én. Min mor ringede en uge senere, for at høre hvilket kontonummer, vi skulle overføre depositummet til. Ejeren sagde surt, at den brogede han allerede var blevet reserveret, til en der hed Jane. Jeg blev ked af det. Jeg havde følt, at det var den rigtige hund. To uger, senere skrev jeg til hende på nettet, at det var “sødt”, at hun havde solgt min hund. (Meget umodent, jeg ved det… Men nu havde jeg altså ledt i et helt år?) Hun ringede kort tid efter, og var helt forvirret. Hun havde ikke forstået, at min mor var min mor, og hun havde ikke kunne huske mit navn, så hun havde bare sagt Jane. Så det var altså stadig min hund 🙂 Jeg var henrykt. 4 uger efter, hentede jeg min lille baby <3


Disse 3 ting, kommer jeg aldrig nogensinde til at glemme 🙂 Hvad kommer i, ikke til at glemme?

Til sidst vil jeg bare ønske jer alle sammen et super godt og lykkebringende nytår! Jeg håber i får skudt året godt i gang, med mennesker i elsker og holder af! Ha en fantastisk dag og nat, og nyd den! For i får den aldrig tilbage, kun minderne om den.

Kys og kram Julie Sommer

 

2

  • Kirstine

    Skønne gode minder! det jeg vil huske som de 3 bedste ting i 2012, var jeg flyttede sammen med min kæreste som jeg har været sammen med i 5 år. derudover var vi på kreta kun ham og jeg for første gang! rigtig lækker rejse, også var jeg ude at rejse med en god veninde.! elsker at rejse og skal helt sikkert også ud at rejse i det nye år! godt nytår til dig og jeg glæder mig til at følge bloggen! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Julie Isabella Sommer Petersen

      Det lyder også, som nogle vidunderlige minder! At rejse, er livet. Jeg elsker også at rejse, gør det så meget, jeg kan.. Fantastisk godt nytår til dig også! Du er altid mere end velkommen.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine nytårsnegle