På glatbane..

Mine nytårsnegle

Så har jeg fået lavet mine nytårsnegle 🙂 De er blevet så lælre!

Er de ikke blevet fine? Der er lidt glimmer hist og her, tog billedet lige efter jeg havde lavet det. Men nu 30 min efter, er de pæne og fine.
Jeg brugte en Nilens jord neglelak, og derefter fik jeg min mor til at drysse glimmer ud over..
Mine negle er virkeligt korte for tiden, de er bare flækket alle sammen grundet kulden. Så derfor, valgte jeg at tage fake negle på… Ofte syntes jeg personligt, at det hurtigt bliver fake at se på, hvis man bare køber nogle selv, og sætter på. Men her til nytårsaften er neglene + en bunke glimmer helt perfekte 🙂

Jeg brugte de her fra Depend. Super nemme at  og sætte på og i mit tilfælde file til, det bliver jeg altid nødt til pågrund af mine små fingre..:/ Jeg brugte min egen neglefil til at file dem til, den er fantastisk. Jeg købte den i Sverige for 4 år siden. Det er sådan en, der kan holde i 15 år (HVIS man ikke taber den. Min mor har tabt sin 100 gange, så vi har måtte købe nye.) Tricket er bare, at når den ikke virker så godt mere, så tager man den ind under lunkent vand, og bang, så er den som ny 🙂 Mega smart, tror kun jeg gav 70 kr. for den..
Jeg mener også , at jeg har set dem i matas, ved bare ikke om det er samme slags. Men de er altså lækre.

Sov godt!

– Julie Sommer

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På glatbane..