New in & uddannelsesproblemer!

tatovering?

Hej skønne mennesker.

Jeg besluttede mig lige for, at lave et lidt anderledes indlæg, end normalt. Et lidt mere følsomt et. Men også et, hvor jeg gerne vil have jeres mening, om nogle ting. For en ting skal i vide, jeg vil altid høre på jer, lige meget hvad i har og sige.

Lige nu er jeg blæk fri, og har “sjovt” nok altid været det. Men jeg har altid ville have en tatovering. Ikke bare en eller anden. Men en der betyder meget! Det er derfor jeg ikke har fået lavet en, endnu. Fordi jeg ikke har følt, at jeg har fundet min tatovering. Men i mange år, har jeg overvejet noget med et hjerte. Det er sådan lidt kliche-agtigt, men kærlighed betyder en hel del for mig. Jeg har ikke altid været guds bedste barn, og har gjort nogle ting som jeg ikke er stolt af. Men efter jeg selv, har været igennem en masse personlige problemer, har jeg lært at se anderledes på verden, og andre mennesker. Jeg blevet en “elsker”. Som Michael Jackson, så simpelt sagde det “i’m a lover, not a fighter”. Hvis der er noget jeg hader, så er det krig, ødelæggelse og mobning, og det er ikke bare et standard overfladisk had, jeg har til disse ting. Jeg kan få det helt fysisk og psykisk dårligt, hvis jeg hører, om nogle af disse ting, eller ser dem ske. Det faktisk ret overdrevet. Jeg holder altid med de svageste, lige meget hvordan situationen ser ud. Så et hjerte, eller andet som symbolisere det overstående er et must for mig.
Et hjerte symboliserer også de nærmeste for mig. Min familie, og mine bedste venner. Jeg har dem med, i alt hvad jeg gør og foretager mig, og ville aldrig kunne leve uden nogen af dem.

Derudover har jeg et ambivalent forhold til friheden. De sidste par år, føler jeg, at jeg har holdt mig selv lidt indespærret. Jeg har holdt mig selv tilbage i flere sammenhænge, i frygt for andre menneskers tanker om mig og nok også mine egne tanker om mig selv? Jeg har tilpasset mig andre mennesker, og andre situationer og har glemt mig selv og mine meninger lidt. Jeg er ikke blevet decideret presset ud i nogen situationer, som jeg ikke har, ville være med til. Men jeg har da prøvet at overskride nogle af mine egne grænser verbalt, for at gøre andre folk tilpas. Da jeg var yngre, var jeg meget bevidst om mig selv og mine holdninger, og jeg lod intet gå mig på, uden at folk fik det af vide. Men efter mine forældres skilsmisse, trak mine meninger sig ligesom lidt tilbage. Den tid er ovre nu, nok måtte være nok. Nu må folk tage mig som jeg er. Jeg er aldrig blevet mobbet, og jeg ser ikke mig selv som et offer for andre folk. Tværtimod, jeg ser mig lidt som et offer for mig selv og mine tanker. Heldigvis ved jeg at mine nærmeste altid vil støtte mig, i alle situationer og især i de ting jeg brænder for. Så længe jeg har dem, og jeres støtte, så kan jeg være ligeglad med andre. Da jeg startede denne blog, besluttede jeg mig for at det skulle være slut, med andres holdninger. Selvfølgelig ikke, at høre på andres holdninger, for så skulle jeg slet ikke have lavet en blog! 🙂 Men i min verden har alle 100% ret til at ytre sig omkring sin egen mening og holdning. Men jeg vil blot lade være, med at lade mig gå på, over at min mening ikke er ens med andres. Jeg vil være fri. Derfor kunne jeg helt vildt godt tænke mig, noget med nogle vinger. Noget som altid husker mig på, at jeg skal stå ved den jeg er, ved de meninger jeg har og de holdninger jeg har og ikke bare gøre det nemmeste, nemlig at tilpasse mig andre.

Jeg tænkte noget i retningen af disse:

Jeg kan lide dem alle sammen, men jeg kan bedst lide de to øverste. Den øverst til venstre er super lækker, fordi der også er et nøglehul, som ligesom symbolisere, at der er noget man skal gøre sig fortjent at komme ind til. Den øverste til højre, er også rigtig sprød fordi vingerne er foldet lidt sammen, og symbolisere jo også, at jeg passer lidt på mig selv, inden jeg lukker folk helt “ind”. De tre nederste er bare lækre, på grund af deres enkelhed. Men det kommer jo selvfølgelig også an på, hvor den skal være henne, og det har jeg ikke rigtig besluttet mig for endnu.

– Julie Sommer

4

  • Hej Julie.
    Hvor det dog dejligt at træde ind på din blog og læse, at du har sådanne stærke og smukke holdninger til livet.
    Det er nogle gode stadpunkter, og jeg synes for alt i verden, at du skal holde ved dem.
    En tatovering med så stor betydning vil kun gøre dig glad. Du vil vide, at den sidder der for din skyld og du vil altid huske på, hvad den står for, hver gang du kigger på den (har selv et par stykker med stor betydning, og dem ville jeg aldrig have været foruden) :-).
    De er alle smukke, men den med nøglehullet har et særligt twist 😉 Husk på at du altid kan få den tegnet som du ønsker – måske man kunne kombinere dem?

    // momentsofmaria.bloggersdelight.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Julie Isabella Sommer Petersen

      Hej Maria.

      Tak for din søde, og ikke mindst positive kommentar.
      Det betyder meget for mig, og har fået et smil frem på mine læber!
      Ja, jeg vil selvfølgelig have tegnet den selv, så det ikke bare er noget jeg har fundet på nettet.:)

      – Julie Sommer

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

    Heey Julie. Hold da fast et flot indlæg. Du må meget gerne lave flere personlige indlæg. Det kan jeg bedst lide hos en blogger. Respekt for dig. Jeg kan bedst lige tatooen højst til venstre. Jeg ville nok have den siddende i nakken eller på håndledet. Men du har ret. Du skal helt selv bestemme.
    Hilsen Nanna

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Julie Isabella Sommer Petersen

      Hej Nanna.
      Tusinde tak skal du have!
      Det vil jeg så gøre.
      Den er også super flot! Ja, det skal jeg nemlig.:)
      – Julie Sommer

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in & uddannelsesproblemer!