New in - men ikke til mig!

New in & uddannelsesproblemer!

I dag har jeg stået sent op, jeg blev vækket, af postbudet som stod og ringede på. Han kom med en pakke 🙂 Men hvorfor jeg stod så sent op, er fordi jeg har det skidt. 🙁 Jeg har ondt i ørene og halsen, og er jo næsten lige blevet rask fra influenza. øv. Skulle ellers have været inde på uddannelsesvejledningen i KBH i dag. Men det må blive en anden dag. Jeg ved nemlig ikke rigtig hvad der skal ske med mit liv, lige nu. Jeg er halvvejs i min uddannelse som eventkoordinator, men for det første er det umuligt at få elevplads og det er altså selvom jeg har de gode karakterer som jeg har. Men det har noget at gøre med, at folk der er færdige med gymnasiet kan tage et 12 ugers kursus, i at blive eventkoordinator og åbenbart lære det samme som jeg har lært på 2 år?! og virksomheder vil helst have dem der har gået på gymnasiet. Dont know why. Men sådan er det. Jeg havde det bare ikke godt nok til at vælge gymnasie, da jeg skulle vælge. Men da jeg skulle vælge, var det 12 ugers kursus til eventkoordinator heller ikke “opfundet” endnu. Men altså som nogle af jer måske har regnet ud, så har jeg et meget, meget, meget ringe immunforsvar. Så hver gang jeg var færdig med at afvikle et event – som er meget stressende, skulle jeg hilse at sige. Især hvis man er perfektionist, med stort P som mig. Så var lå jeg syg, i en – to uger. Så det var altså, ca 5 gange om året, hvor jeg lå syg i 1-2 uger, nogle gange mere. Det fungere jo heller ikke. Nu hvor jeg er stoppet med at afvikle events, er mit immunforsvar meget bedre! – Jeg har bare lige været meget uheldig her de sidste to uger. Men jeg har altså heller ikke været syg, i et “helt” halvt år. Jeg misunder de personer, som bare aldrig er syge.
Nå, men det jeg ville frem til med dette lange, lidt personlige indlæg, er at jeg skulle have været til uddannelsesvejledning, men er nu syg – komisk. Jeg vil ind og hører, om de ikke kan hjælpe mig, med at finde nogle smuthuller. Stort set alle de uddannelser jeg gerne vil, kræver gymnasium mhm…. og har “kun” 4 år tilbage af SU’en. Så vil gerne have en forholdsvis hurtig uddannelse – hvem vil ikke det? 🙂 Men jeg tænker, at jeg gerne vil være enten noget med jura, noget med marketing, reklamer, noget med at skrive evt. forfatter, skribent, journalist – jeg kan godt skrive godt 🙂 Nogle gange går det bare lidt hurtigt, her på bloggen 🙂 Eller noget, der i en mindre grad har med event’s at gøre, end eventkoordinator. Ellers kunne jeg godt tænke mig noget i en helt anden boldgade, noget med børn og unge, der har problemer. Har selv været igennem en masse! – som jeg måske kommer til at fortælle om en dag, så derfor tror jeg, at jeg kan relatere til de unge, og deres problemer. Ihh, har så meget jeg gerne vil. Men der er ingen af tingene som jeg vil mest. Så i kan godt høre, at jeg har brug for en smule vejledning…

Vi blogges senere, nu vil jeg lægge mig med en masse te, og putte med Messi, som stadig har det halvskidt. Vil se lidt Viaplay nu, også smide nogle indlæg ind senere. Jeg håber at i har en dejlig dag, på sådan en trist og grå torsdag.

– Julie Sommer

8

  • Kirstine

    Eeej hvor øv for dig at ligge syg igen igen. Har selv et ringe immunforsvar og det er såå irriterende at man altid bliver ramt af alverdens bakterier. Mænd er åbenbart ikke syge særlig ofte, men når de så endelig er så er de jo også døden nær. Sådan er min kæreste i hvert fald 😀 god bedring til dig.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Julie Isabella Sommer Petersen

      Ja. Det er så ærgeligt.
      Nej, og jeg ved ikke hvordan de gør det?? Det er simpelthen un-fair.
      Men måske er det bare fordi, at de er “svagere” end os, når de endelig er syge 😀
      Tak skal du have.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Reitzel

    Hej Julie, for at blive journalist skal man ikke nødvendigvis have en gymnasiel uddannelse, men bestå en optagelsesprøve 🙂 det kunne jo måske være noget?

    Kig forbi http://cbyr.bloggersdelight.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Julie Isabella Sommer Petersen

      Hej Caroline,

      Det ved jeg godt 🙂
      Men det eneste jeg ved om selve uddannelsen, er at den tager 7 år, også skal jeg flytte til Århus.
      – Det har jeg heller ikke noget i mod. Men jeg synes at 7 år, er lang tid.
      Men jeg har selvfølgelig heller ikke undersøgt alle mulighederne omkring at blive journalist.
      Derfor jeg skal inde og snakke med en vejleder, og hører om hun kender nogle smuthuller 🙂
      Det vil jeg lige gøre! 🙂

      – Julie Sommer

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Caroline Reitzel

      Jeg søger selv ind til sommer når jeg er blevet student, og så vidt jeg ved tager uddannelsen kun 4 år 🙂 hvor bor du henne nu?

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Julie Isabella Sommer Petersen

      Okay, det lyder da spændende? :b
      Er det den i Roskilde, eller hvor?
      Jeg bor på Frederiksberg 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Caroline Reitzel

      Det er I Århus 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Julie Isabella Sommer Petersen

      Skal lige have en snak med kæresten så 😀 hehe
      Men hører lige vejlederen, om der ikke er noget på 4 år i KBH, først.
      Inden jeg hiver alle rødderne op, herovre. :b
      – Men tak for hjælpen

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in - men ikke til mig!