Fashion week #1

Fashion week #2

Hej dejlige læsere!

Jeg håber, at i nød sko’ene. Nu til tøj og smykker. Dem fik jeg ikke nær så mange billeder af. På baggrund af designernes ønske.

Super flotte tørklæder! I tøjet begyndte man at se en masse skrigende farver. Så det bliver altså kanon in til sommer. Hvis altså folk tør. Det undrede mig lidt, at der skulle ske en så stor omvæltning. Vi går direkte fra jordfarver, brun, beige osv. over til neongrøn, orange, gul og pink.

Den her mobil taske er jeg helt vild med!

Hos en af vores yndlings grossister, tog vi et stop efter mange timer på benene. Det var dejligt lige at blive opladet, med noget sukker, noget at drikke og nogle sandwich.

Super sprød taske.

Lækker taske med både nitter og frynser!

Hue, som jeg flere gange har vist på bloggen. Jeg elsker den 🙂

Er helt vild med slangeskinds armbåndet i midten, med guld pladen og stenen i midten.. To die for..

En super sød “push-up cake” som jeg fik af nogle piger, som stod og delte ud. Hvert firma, havde “lokkemad” af en eller anden art, nogle havde chokolade springvand, hvor man kunne stå og dyppe ananas, banan, marcipan, nougat osv. Andre havde cupcakes, champagne, vin, vitamin vand, the, kaffe, frugt, vinduer, chips, kager, sandwich, slik var der især meget af og så var der også 100 andre ting. Vi blev prop mætte af, at rende rundt derinde.

Vi har bestilt den hvide halskæde med fjer hjem. Den må jeg eje! Vi bestilte også den lille clutch nederst i billedet, som man også kan bruge som skulder taske, og sidst men ikke mindst den sorte og hvide halskæde øverst til højre. Må også bare eje en af farverne!

Hvad synes i? Hvilke ting er jeres yndlings?

Min mor har aldrig været til fashion week før, så jeg hiver hende med på messen i morgen eller søndag. Jeg tror helt bestemt, at hun vil elske det 🙂

– Julie Sommer

2

  • Henriette

    Jeg er stadig vild med den taske du havde med igår. Must have!!! Jeg er vild med de farvet tørklæde. Endelig noget med farve… Nice!!!
    Håber du har haft en god dag smukke.
    Knus henri

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Julie Isabella Sommer Petersen

      Den er også bare super lækker – La Gazelle i Lyngby centeret 🙂
      Du kan få den i mange forskellige størrelser og former, så det er bare med at sende Peter derud.
      Ja, glæd dig til efteråret. Der kommer alle dine farver ;D
      Jeg har haft en skøn dag, tak og i lige måde 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fashion week #1