Dagens outfit.

Vil du have et tandpasta smil?

Vil du have et blændende hvidt Hollywood-smil? Jeg fandt lige disse tips, som jeg ville dele med jer! 🙂

Der er forskel på tænder og mennesker og desværre er alle ikke født med perlerækker og skinnende hvide bisser. Men de kloge mener, at dine tænder kan blive lige så hvide som det hvide i dine øjne, hvis bare du holder dem sunde og rene.

Tips til at holde dem sunde og rene:

  • Undgå mad der farver tænderne – soja, bær, kaffe, the og rødvin er blandt de allerværste ting.
  • Hold dig fra meget varme eller meget kolde drikke – de er farlige for tænderne, fordi de ændrer deres temperatur. Temperaturændringerne får tænderne til at udvide sig og trække sig sammen, og det giver mulighed for, at pletter kan trække ind i tanden. Syreholdig mad og drikke (som f.eks. cola) har samme effekt.
  • Kvit smøgerne – de giver nemlig gule tænder.
  • Børst tænder to gange om dagen, det holder tænderne smukke. Jeg børster dem endda engang imellem 3 gange om dagen, bare fordi.. Eventuelt brug en mild whitening tandpasta, hvis du har brug for lidt ekstra til de hvide bisser.
  • Få renset tænder hos tandlægen engang imellem.
  • Undgå læbestift, der er ferskenfarvet eller har orange undertoner – de fremhæver det gule i dine tænder. Brug i stedet blommefarvet læbestift eller røde farver.
  • Børst dine tænder med bagpulver – Jeg anbefaler det ikke, men det er et husråd der er gået fra generation til generation i min familie i mange år. Jeg har gjort det i mange år, ca 1 gang om måneden, og ingen skade er sket!
  • Åben munden når du er i solarie – Det faktisk et tip jeg fik engang af en tandlæge. Hvis du tager sol, så åben munden, dine tænder bliver hvidere af det.:)

Hvis du bare holder dig til disse tips, så får du de fineste bisser du kan give dig selv, uden at tage til tandlægen og få tandblegning, kroner på osv.

Nu vil jeg smutte ud på en lang tur med lille Messi, her i det gode vejr 🙂

 

– Julie Sommer

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit.